top of page

Møt massør Helen

Musculus massasje ble startet opp våren 2019 av Helen Lindholm Haavaldsen.
Jeg er udannet massør på mennesker, hest og hund. Jeg har tilegnet meg kunnskap innen anatomi og fysiologi, palpering, klassisk massasje, dypere massasje (behandlende massasje), stretching, mobilisering, triggerpunkter, bindevevsmassasje og bindevevsmobilisering og medisinsk laser.


Jeg har tidligere jobbet som klinikkassistent på dyreklinikk og assistent på skole. Jeg har også vært heldig å få være både fostermor og besøkshjem.

Jeg bor på gården hvor du finner Musculus massasje sitt kontor. Her bor jeg med min mann Stian, sønn Theo og våre hester, hunder og katter, og med mine foreldre i nabohuset. En skikkelig familiegård.


Interessen for muskler, massasje og behandling har kommet etter flere år med utfordringer. Selv har jeg slitt med lammelser og lærte i en alder av 18 år og gå på nytt. Jeg har vært til mye behandling og har kjent på mye massasje på egen kropp og dens effekt. 


Jeg har også overtatt et par hester oppgjennom som ikke har hatt det godt, som har trengt både behandling og opptrening.
Jeg har også en Berner sennen hannhund født i 2015, som fikk svar på HD bilder ved 1 årsalderen. Med det verst tenkelige resultatet med HD grad E på både venstre og høyre bak, ble framtiden veldig negativ og flere veterinærer ga han dødsdommen. Heldigvis har han hatt en fantastisk effekt av bla. massasje, og lever nå en normal hverdag med turer og helger på fjellet.


Noen ganger kan massasje være nok, andre ganger trenger man massasje i tillegg til annen type behandling. Man skal aldri være redd for å jobbe tverrfaglig. Myk og god muskulatur er uansett et viktig utgangspunkt for annen behandling.


Ta kontakt på tlf: 97 30 99 55 for en hyggelig prat!

Artikkel i Tønsbergs blad

https://www.tb.no/helen-29-ble-lam-som-18-aring-na-har-hun-startet-for-seg-selv-ventelistene-har-vart-opptil-tre-maneder/s/5-76-2129285

IMG_1235.PNG

Møt Baloo

Baloo begynte allerede før 1 årsalderen å slite med å gå tur og orke sin egen vekt. Han hadde svært dårlig utviklet muskulatur i bakparten. Mistanker ble bekreftet på HD bilder. HD grad E på begge bakbeina. Veterinærer tippet en levealder på maks 3 år. I 2024 fyller han 9 år og er bedre muskulert enn noen gang. 

Rexona.jpg
Helen

Møt Rexona
"Første gang jeg møtte denne hoppa var det bare skinn og bein. Hun hadde høver som fløyt utover, ikke en muskel på kroppen og var livredd mennesker. Det var en lang prosess for å få denne hoppa trygg og i form. Første bilde er tatt ca 1 mnd etter første møte, neste bilde er tatt et par år etter det igjen. En solskinnshistorie!"

bottom of page