top of page

Kontakt

Helen Lindholm 97309955

E-post: Info@musculus.no

Veibeskrivelse

Bispeveien 460, Revetal, Vestfold og Telemark fylke
Kontoret ligger 10 minutter fra Tønsberg sentrum og 5 minutter fra Revetal sentrum.

Egen gårdsvei inn

Parkering langs låven

Inngang

Inngang under låvebrua

Toalett finner du ved enden av det røde huset ved den store grusbanen, følg trappa ned og se skilt på døra

Anmeldelser

Jeg får regelmessig massasje av Helen og jeg er superfornøyd.
Hun finner knuter og sammenhenger i rygg og nakke som jeg aldri har tenkt over før. Jeg kjenner bare at jeg har vondt i nakken, og da er Helen er drivende dyktig til å finne ut hvorfor og gjøre det bedre. Hun er profesjonell og hyggelig og man merker med en gang at hun elsker jobben sin. Jeg anbefaler Helen på det varmeste!

Jeg har vært så heldig å få mine to hunder massert av Helen i tillegg til at jeg selv har fått massasje. Hundene viser tydelig at de har utbytte av massasjen ved at de først drikker og sover mye og så blir mer løsgjorte i kroppen. Selv fikk jeg i gang sirkulasjonen i mange "bortgjemte" muskler og kjenner stor forskjell på kroppen før og etter massasje.

Det er åpenbart at Helen har høy kompetanse og hun viser et godt håndlag. Hun opptrer profesjonelt og har alltid et smil på lur. Hun er også flink til å lese hundene slik at de får en best mulig opplevelse selv om selve massasjen til tider kan være litt ubehagelig.

Jeg kan med trygghet gi Helen de beste anbefalinger. Hun har hjulpet både hunden min og meg med stivheter, betennelser og vondter. Hun går "all in" og både hunden min og jeg blir alltid godt ivaretatt. Helen er opptatt av at vi som kunder skal få resultater. Hun tenker helhetlig og gir underveis nyttige råd som jeg selv kan bidra med hjemme mellom behandlingene. Hun er meget profesjonell og vet hva hun driver med! Veldig takknemlig for å ha funnet henne!

Les mer her >

Anmeldelser
Kontakt oss
bottom of page