top of page
Musculus logo vinner.png

Massasje for bedrifter

Visste du at massasje kan være bra for helsen og kan forebygge fravær? Massasje hjelper spente og ømme muskler til å bli avslappet, øker sirkulasjonen og forbedrer oksygenopptaket i muskulatur og bindevev som vil gi en opplevelse av mer energi.
Nåtidens hverdag kan føre til mye stress og feil bruk av kroppen. En anstrengende jobb, kontorarbeid eller generelt en stressende hverdag kan føre til muskelspenninger, belastningskader eller trøtthet som gjør hverdagen mye tyngre. Symptomer som muskel- eller leddsmerter oppstår, og mange sliter med søvn, hodepine, utmattelse eller konsentrasjonsproblemer. Varer disse plagene over tid kan det føre til langvarige sykemeldinger.

Ved å fokusere på trivsel og fysisk helse via behandlende massasje kan disse plagene reduseres betydelig og fraværet minske sammen med økt trivsel. Ved å tilby behandlede massasje på arbeidsplassen kan man identifisere muskelplager før de utvikles samt at ergonomiske betraktninger kan bidra til å forstå mekanismene bak plagene som oppstår. Behandlingen gir mindre muskelspenninger. Det er også vist at «velbehagshormonet» Oxytocin produseres i økt mengde ved massasje og gir kroppen ro og velvære. I dagens elektroniske verden vil personlig kontakt føles luksus, og personlig massasje gir en mye bedre effekt enn for eksempel en massasjestol.

Musculus massasje har ikke rutinebehandling, men jobber direkte og effektivt med problemområdene. Behandlingene kan være intense og ned i dybden om man er komfortabel med dette, eller så bruker man mer tid og tilpasser behandlingen etter tåleevne. Det viktigste for Musculus massasje er at alle skal oppnå et godt resultat og behandlingene skal være en god opplevelse.

Ta kontakt for et godt tilbud til din bedrift! 

info@musculus.no

bottom of page